virtuaalihevonen - a sim game horse

_________________________________

_________________________________

Virallinen nimi: Another One COS Rekisterinumero: Kimi, -
Syntymäaika: 22.01.2007, Kasvattaja: Del / Bellicose
Sukupuoli: Ori Rotu: Suomalainen puoliverinen
Säkäkorkeus: 167 cm Koulutustaso: IntI, re 100cm, me 90cm
Omistaja: Natalie V. Painotus: Koulupainotteinen

KUVAGALLERIA

_________________________________

LUONNE

Kimi on luonteeltaan oikea unelma hevonen. Oriiksi se on harvinaisen kiltti ja hyvin luottavainen. Se ei helposti uusissa tilanteissa hätkähdä ja sopeutuu hyvin uusiin tiloihin. Myös uudet ihmiset se ottaa avosylin vastaan, eikä epäile yhtään, että ne saattaisivat olla vaaraksi. Muun rotuisten eläimien esimerkiksi kissojen tai koirien Kimi antaa tulla lähelleen ilman, että siitä hermostuisi. Se tulee siis hyvin toimeen kaikkien kanssa ja on muutenkin todella kultainen oripoika!

Hoitaessa Kimi seisoo paikoillaan rauhallisesti ja antaa hoitajan hoitaa tehtävänsä rauhassa. Ori on myös hyvin rauhallinen silloin, jos hoitajana on hieman kokemattomampi ihminen eikä oikein tee asioita sellaisella varmuudella. Hieman ori silmäilee, mutta antaa asian olla. Jos kuitenkin lähettyvillä on tammoja, niin silloin myös Kimin orimaisuus saa vallan. Se muuttuu hieman levottomammaksi ja alkaa steppailemaan edestakaisin. Jos on tietoinen, että ohi saattaa mennä tammoja, niin ori kannattaa laittaa hyvin kiinni. Ihan vain varpaiden takia ettei tule ihan päälle.
Harjatessa ori suorastaan nauttii! Se ei voi tietää mitään sen parempaa kuin harjaaminen. Ihan sama miten päin tai millä harjataan, kunhan vain harjataan. Kimi rentoutuu ja silmät menevät suorastaan umpeen tätä harjatessa. Harjauksen lopettaessa se katsahtaa hoitajaansa, että nytkö jo se mukavuus loppuu. Kavioiden putsaus sujuu myös ongelmitta, oikeastaan ne nousevat automaattisesti sieltä ylös. Eikä ole mitään ongelmia jos menisikin hieman kauemmin putsatessa, paitsi jos lähellä on tammoja, silloin ei tule mistään yhtään mitään. Satulan ja suitsien kanssa ei ole ilmennyt mitään ongelmia, joskus Kimi saattaa kiusallaan nostella päätään hoitajansa ulottumiin, mutta tätäkään ei tapahdu usein.
Taluttaessa kulkee niin kauan rauhallisesti vierellä, kunnes näköpiiriin ilmestyy neitejä. Silloin saa kyllä tehdä töitä, että saa Kimin kulkemaan ensinäkin sinne minne pitäisi ja yrittämään sitä ettei lähtisi menemään orin perässä. Yleensä Kimiä ei talutakaan pienimmät ja heiveröisimmät ihmiset ihan turvallisuus syistä. Ei koskaan tiedä milloin joku keksii vahingossa tuoda tamman samaan aikaa kuin oriin. Tarhasta hakiessa ei ole yleensä mitään ongelmia, vaan Kimi tulee suosiolla silloin kuin pitäisi. Se on oppinut, että temppuilut eivät auta, kuitenkin joskus sinne talliin pitää mennä.

Ratsastaessa Kimi on hyvin yhteistyönhaluinen. Se pyrkii aina noudattamaan ratsastajan toiveita mahdollisimman tarkkaan. Sillä on myös ns. pitkät hermot, eli vaikka ratsastaja antaisi hieman epäselviäkin apuja, niin ori kyllä jaksaa eikä mene tästä levottomaksi. Tämä tietenkin riippuen aivan lajista mitä mennää. Oriin askeleet ovat mukavat ja niissä on hyvä istua, varsinkin laukka on ihanan pehmeää.
Kimi on selvästi koulupainotteinen ja onhan myös sen vanhemmat koulupainotteisia. Se on innokas ja nopea oppimaan uusia asioita ja liikkeitä. Ori on myös valmis jankkaamaan liikkeitä, se ei kyllästy! Kouluratsastusta mentäessä Kimi on hyvin keskittynyt eikä ympäröivä maailma sitä häiritse, olkoot vaikka mitä hienoja tammoja siellä! Se on myös hyvin taipuisa, taipuisi varmaan kolikonkin päällä jos vain harjoittelisi tarpeeksi!
Esteratsastus ei ole oikein Kimille soveltuvaa. Se alkaa hätiköimää ehkä hieman liikaa esteillä, jolloin tulee pudotuksia. Kokeneen ratsastajan kanssa saattaa helpot esteet mennä puhtaasti läpi, mutta se vaatii aika paljon töitä. Hyppytyylikään ei ole mikään maailman parhaimpia.
Maastossa Kimi on mukavan reipas eikä se säikähdä uusia asioita vaan se menee heti tutkimaan, että mikäs kumma tämä on. Myöskään äkkinäiset äännähdykset tai liikkeet pusikossa eivät saa oria edes hypähtämään. Maastoesteillä Kimi tykkää mennä ja se onnistuukin hieman paremmin kuin radalla, tiedä sitten mikä tässä niin paljoa viehättää.
Kilpailupaikoilla oli yllättävän rauhallinen vaikka tammoja olisikin näkyvissä. Se on kuitenkin jännittynyt, mutta ei hermostunut. Pikemmin Kimi on hieman utelias ja katselee ympärilleen mielenkiinnon vallassa. Radalle päästyään (kouluradalle huom) ori keskittyy, eikä sitä hetkauttaisi vaikka pommi räjähtäisi vieressä.

_________________________________

SUKU

Brandon Kin
Ch Greymask's Brandon
ktk IIpalk, YLA3, ERJ-II, KRJ-II
Vir Mva Ch Lanzinger
ktk IIpalk
P's Bacchae
Delle's Seraphina
ktk IIpalk, YLA1, KRJ-III, ERJ-II
Geheimnis Göttersig
RGT BellaTonic
Aisha's Anastacia
Ravel-E
Ch Nectar's Romanov
ktk IIpalk
Liebenswürdig
KRJ-III
Keinukallion Aerith
YLA2, KRJ-IV
Ch Nectar's Ganesco
ktk Ipalk, YLA2
RG They're All Proud of Me


_________________________________

JÄLKELÄISET

Ei vielä jälkeläisiä.

_________________________________

KILPAILUT

Kaikki kilpailut

Kisoja yhteensä: 0
Sijoitukset yhteensä: 0
  >> esteet: 0
  >> koulu: 0
  >> muut: 0

kouluratsastus
-

esteratsastus
-

muut
-

_________________________________

Ulkoasun © Emma
Kuvien © SJ
Tekstien © Natalie V.