T e r v e t u l o a !

Itä-Laakso on perustettu elokuun alussa vuonna 2005, ajatus tallin perustamisesta oli ollut kyllä pidempää, mutta tuolloin vasta sain idean toteutettua. Talli kasvattaa niin hevosia kuin ponejakin, mutta voisi sanoa, että Itä-Laakson pääpainotteinen kasvattirotu on suomenpienhevoset ja suomalaiset puoliveriset. Lisäksi tallista löytyy muutama welsh, ehkä jonakin päivänä jokin shetlanninponikin eksyy tallille.

Tallin toiminta painottuu vahvasti kuitenkin kisaamiseen, vaikka varsoja syntyykin toivottavasti usein kasvattinimen VOE:n alla. Itä-Laaksossa pyritään kisaamaan hevosilla mahdollisimman monipuolisesti, tasapuolisesti ja useasti, sillä itse arvostan hyvin kisanneita hevosia. Tämän lisäksi, milloin itselläni aikaa riittää Itä-Laaksossa järjestään kisoja moneen makuun niin, että jokainen löytää jotain itselleen ja omille hevosilleen.

Toivon mukaan VOE:n nimen omaavat hevoset täyttäisivät kisaajan toiveen täydellisestä kilpailukumppanista ja menestyisivät kisakentillä niin lajissa kuin lajissa. Tavoitteena olisi astuttaa Itä-laakson tammat vain parhailla oreilla ja myydä sitten varsat ahkerasti kisaaviin koteihin + myös siitokseen (tärkeintä on kuitenkin hyvä ja pitkäaikainen koti). Omat oriit astuvat myös ulkopuolisia tammoja, kunhan ovat saaneet kokemusta kisakentillä, ole siis valmiina!

Talli -linkistä löydät lisää tietoa Itä-Laakson rakennuksista, historiasta ja toiminnasta, asukkaat -linkistä taas tottakai tietoa hevosista ja niiden omat sivut. Kasvatuksesta löydät tietoa kasvatuksesta, lisäksi myös kasvattilistat ja tulevat astutukset, kilpailut löytyvät samalla nimellä olevasta linkistä!

>> Yhteistyössä Bellicosen kanssa.
>> Itä-Laakso kuuluu Virtuaalikylä Ajattomaan.

Toivoen,
Natalie V.

Sivuja on viimeksi päivitetty 13.09.2008. 10:46:35.