Tallista
IT'n toiminta

Tallin tarina
Itä-Laakson Hevoset nimi syntyi toukokuussa 2005 aikoihin, tarkoituksena oli perustaa omille hevosille pieni talli, jossa on kasvatustoimintaa. Etusivun sain jopa toteutettua ja hevosten sivut tehtyä, mutta sitten en jaksanutkaan enää koko ideaa. Suurimmanosan hevosista myin tai palautin kasvattajilleen takaisin. Itselleni kuitenkin jäi fwb-ori Zaphey É, joka matkasi Ruotsiin ystävälleni vuokralle.

Aika kului ja mielikin kerkesi itselläni muuttua, mitä jos sittenkin perustaisin virtuaalitallin? Ensin selailin vain foorumeita, mutta yhä enemmän alkoi mieleni tehdä talli. Lopulta elokuun alussa 2005 sain etusivun tehtyä ja siitä se alkoikin, hevoseni tulivat takaisin Ruotsista omaan uuteen kotiin ja lisäksi muitakin uusia asukkaita talliin tuli. Siitä alkoi Itä-Laakson Hevosten tarina.

Omistajan tarina
Virtuaalimaailmassa olen liikkunut noin viitisen vuotta, tarkalleen en muista milloin aloitin tämän harrastuksen, mutta veikkaisin vuotta 2000, jolloin olin 11-vuotias. Aloitin hoitamisella, niinkuin varmasti monet muutkin, mutta lopulta päädyin omaan talliin kaverini kanssa. Joku ehkä saattaa muista kauan aikaa sitten Kesäniemen Virtuaalitallin. Tämä talli oli ehkä parhaiten menestyneitä tallejani.

Aikaa kului ja talleja oli saman ystäväni kanssa useampeja, viimeiseksi yhteiseksi jäi Pilvijoki, joka kasvatti suomenhevosia ja suomenpienhevosia kasvattajanimellä R.I. Pilvijoen lopetettua jäin pitkäksi ajaksi virtuaalimaailmasta pois, mutta palasin, nyt ilman kaveriani. Yritin ylläpitää Pilvijokea, mutta ei siitä mitään enää tullut joten turhauduin ja lopetin. Muutamia kuukausia myöhemmin palasin takaisin virtuaalimaailmaan muutaman hevosen kanssa ja pysyinkin aika pitkään, kunnes keväällä 2005 päätin taas ottaa loparit koko touhusta.

Miten kävikään? En minä päässyt irti virtuaalitouhuista mitenkään vaan nyt olen taas tallin kanssa mukana kuvioissa! Vaikka ollut aika on-off harrastus, mutta mukana pysyn vain kaiken jälkeen.