virtuaalihevonen - a sim game horse

_________________________________

_________________________________

Virallinen nimi: Anio's Gia Rekisterinumero: Gia, -
Syntymäaika: 01.07.2007, 12.0 Kasvattaja: Tanja / Virtuaalitalli Anio
Sukupuoli: Tamma Rotu: Suomalainen puoliverinen
Säkäkorkeus: 168 cm Koulutustaso: HeB, re 160cm, me 140cm
Omistaja: Natalie V. Painotus: Estepainotteinen

KUVAGALLERIA

_________________________________

LUONNE

Gia on luonteeltaan hieman raisumpi tapaus, mutta ei se kuitenkaan mikään mahdoton tamma ole. Kun Gian tavat ja ominaisuudet, oppii tuntemaan, ei ole enää mitään ongelmia kuin vain muistaa oppimansa. Gian kanssa pitää muistaa myös olla päättäväinen, mutta rauhallinen, niin kaikki sujuu parhaiten. Tällä tammalla on myös toinen puoli, sillä ratsastaessa neiti on kuin eri hevonen.

Hoitaessa Gia ei millään jaksaisi seisoa paikoillaan ja se on muutenkin hieman levottomampi. Tamma hyörii ja pyörii, kuopii ja säätää muuten. Kyllä Gia on aina saatu hoidettua, mutta saa omistaa pitkät hermot, että jaksaa sen kunnolla tehdä. Harjatessa varsinkin tamma on kova steppailemaan edes takaisin ja hoitaja saa todella varoa varpaitansa, etteivät ne jää alle. Kavioiden putsaus voi toisinaan olla operaatio, mutta ei sekään ole mikään mahdottomuus. Jos vain jaksaa yrittää nostella niitä kavioita ylös ja pitää ne ylhäällä, antaa tamma jossain vaiheessa periksi. Satuloimiseen ja suitsien laittoon kannattaa varata hieman aikaa, Gialla on tapana tehdä kaikenlaisia jekkuja ja temppuja hoitajalleen tällä osalla.
Taluttaessa tamma kulkee yllättävän kiltisti vierellä ja antaa taluttajan määrä tahdin, vaikka hoitaessa yrittääkin olla hieman pomo. Tarhasta hakiessa tulee myös hyvin nätisti takaisin talliin, yleensä ei ole ongelmia. Eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa saattaa olla hieman hankaluuksia, ainakin ensimmäisillä kerroilla oli, mutta kun he oppivat tuntemaan Gian ei ongelmia luultavasti tule enää.

Ratsastaessa Gia muuttuu aivan toisenlaiseksi hevoseksi. Sen kanssa on helppo tehdä yhteistyötä eikä se yritä tehdä minkäänlaisia metkuja. Toisaalta jos mennään liian kauan kouluratsastusta, niin silloin voi neiti hieman hermostua ja alkaa temppuilla, mutta jos sitä mennään sopivissa määrin, ei ongelmia tule.
Gia on estepainotteinen täysin, löytyy suvustakin estepainotteisia hevosia vaikka millä mitalla. Tamma myös keskittyy paljon paremmin esteillä kuin koulua mentäessä. Lisäksi Gian hyppytyyli on aivan loistava, esteen yli mennään vaikka mikä olisi! Tässä lajissa yhteistyö on yleensä kenen kanssa tahansa suorastaan loistavaa, niin on tamma innoissaan. Tosin vakituisen ja tutun ratsastajan kanssa työskentely on aina parempaa. Kapasiteettiä tammalla on aina 160 cm asti rataesteillä.
Kouluratsastusta mentäessä tamma kulkee aluksi oikein nätisti, mutta jos hieman liian pitkään sitä mennään, niin voi olla takapää ilmassa hyvin nopeasti tai vauhti aivan väärä. Kyllähän koulukuvioita voidaan aina vaihtelunvuoksi vääntää.
Maastossa tamma on oikein reipas ja sillä onkin ilo mennä varsinkin pitkiä ja rauhallisia lenkkejä. Se ei turhia hätäile edes tallille päin tullessa. Gia ei myöskään säiky helposti mitään, vaan menee pikemminkin tutkimaan niitä lähipuskia jos niistä jotain mielenkiintoista rapinaa tai liikettä on havaittavissa.

_________________________________

SUKU

KWB Giacomo
Carvine Kite
ERJ-II, YLA1
Vir Mva Ch R.M. Final Destination
ktk Ipalk
Nectar´s Caramba
KWB Gina
ktk IIpalk
Ch Metronome M
ktk IIpalk
Seemeshakeit xx
ERJ-III
Volcanic COS
Voltire Impera
WF Espresso
Insomnia M
Rubinezza NR
Vir Mva Ch KWB Smash Me
ktk IIpalk
Vir Mva Ch Finezza NR


_________________________________

JÄLKELÄISET

Ei jälkeläisiä.

_________________________________

KILPAILUT

VAIN sijoitukset merkitään!

Sijoitukset yhteensä: 0
  >> koulu: 0
  >> muut: 0

kouluratsastus
-

muut
-

_________________________________

Ulkoasun © Emma
Kuvien © Suzy
Tekstien © Natalie V.