virtuaalihevonen - a sim game horse

____________________

 
Virallinen nimi: Tähtikujan Allowedn
Kutsuma nimi: Ade
Rekisterinumero: -
Syntymäaika: 17.11.2004

Rotu: welsh mountain
Sukupuoli: tamma
Säkäkorkeus: 118 cm

Kasvattaja: Tähtikuja
Omistaja: Natalie V.

Koulutustaso: -

Ade täyttää 4-vuotta 17.12. jonka jälkeen se ikääntyy 1kk = 1 vuosi.

Päiväkirja || Kuvagalleria

____________________

L U O N N E

Ade on mukava tamma, tälläinen symppispaketti. Hyvin huomionkipeä, kun sille päälle sattuu. Rakastaa todellakin olla esim. näyttelyiden keskipisteenä. Joskus sattuu tulemaan mustasukkaisuuskohtauksia, jos joku Adelle läheinen ihminen menee jotain muuta hevosta rapsuttelemaan, mutta kyllä se sen kestää hyvin. :)
Hoitaessa oikein kiltti, hyvä opetushevonen alottelijoille sillä Ade on hyvätapainen eikä yleensä edes näyki. Harjatessa kannattaa painaa vähän kovempaa ainakin mahan alta, sillä neiti kutiaa sieltä hyvin herkästi. Kaviot puhdistuvat melkein automaattisesti. Satulointikin sujuu ilman ongelmia, mitä nyt joskus jotain pullisteluja joten kannattaa varmistaa aina satulavyö ennen ratsaille nousua.
Eläinlääkärin ja kengittäjän kanssa Ade tulee hyvin toimeen, onhan tamma suosikki asiakkaita ;) Yleensä kuulee kehuja kuinka kiltti meidän Ade on. Ei tamma pelkää edes neuloja niinkuin monet muut ihmiset ja eläimet. Kengittäjäkin saa rauhassa tehdä hommansa valmiiksi, Ade ei hätäile turhia!

Ratsastaessa Ade onkin ns. vähän vaikeampi tapaus. Joskus se ei mitenkään tahtoisi mennä sitä mitä ratsastaja tahtoo ja yleensä on kova kokeilemaan uusia ratsastaja. Moni ei uskoisi tätä puolta, kun on ensin tammaa hoitanut.
Kun Aden saa kulkemaan kunnolla niin kyllä se sitten kanssa kulkeekin upeasti! Neidin askeleet ovat kyllä sieltä parhaimmasta päästä näin kehuen. Kyllä kelpaa ratsastaa ja silmäniloakin on pidemmäksi aikaa.
Tämä tamma on vähän monitoimihevonen ratsastuksen suhteen, se menee niin esteitä kuin koulua hyvin. Samoin myös maastossa on varma, eikä säiky turhista. Esteillä joskus saattaa innostua liikaa joten kannattaa olla tarkka ettei Ade kuitenkaan ala omiaan menemään. Hyppytyyli on melkein puhdas ja Ade yrittää aina parhaansa.
Kouluratsastus sekin siis menee hyvin. Pitää vain aika usein tehdä enemmän töitä kuin monilla muilla hevosilla, mutta se kyllä palkitaan ;) Ade kyllä voisi vaikka taipua postimerkin päällä hyvän lämmittelyn jälkeen.

Muiden hevosten kanssa Ade tulee hyvin toimeen, se ei ole mitään kamalan pomottelevaa ainesta eikä kyllä myöskään sitä alentuvaa. Se osaa pitää paikkansa laumassa ja tietää todella hyvin arvonsa. Uusien hevosten kanssa vähän testataan mitä tämä on hevosiaan, mutta jos ei vaaraa ole tamman mielestä niin sitten ollaan niin ystävyksiä, että.

____________________

S U K U

NW Briewel
Oden`s Für Lumin Rèvew A
YLA3
Leiran Ode Au Réve
Anfarwoll Myrllysg
kuollut
Nefydd Brimawer A
Tiit's Cha Cha Launzawer
Ceana Brianna
Whiten Arrow
Ch Most Famous Snowdown
-
-
Star's Joyful Secret
Ch Mustang's Genius
ktk IIIpalk
TS's Joyful Melody
ktk IIIpalk


Lisäksi suvusta löytyy mm. eeei Vir Mva Ch Star Sky's Classic ja eeii Study's Min Lilla Kompis.

____________________

K I S A A M I S E T

* Kisaamiset aloitetaan joulukuun lopussa.

____________________

Tausta: Shiva
© Natalie V.