Tervetuloa Valley of Eastiin, puoliverisiä kasvattavaan virtuaalitalliin. Talli on perustettu heinäkuussa 2006 toisen tallini, Itä-Laakson yhteyteen tilojen ahtauden vuoksi. Tästä syystä meillä on sama kasvattajanimi eli VOE, koska jo Itä-Laaksossa syntyi parisenkymmentä puoliverikasvattia VOE nimen alla.

Tarkoituksena on saada omista hevosistamme suorituskykyisiä ja hyvin kisanneita, jotka voisivat periyttää hyviä kisaominaisuuksia jälkeläisilleen. Tavoitteena on kisata kaikilla hevosillamme 100 kilpailua niiden elämänsä aikana. Panostamme myös hevosten hyvinvointiin! Kasvattiemme kisamäärästä emme vaadi niin paljoa, jokainen kuitenkin tietää itse mitä haluaa hevosellaan tehdä! Tärkeintä kuitenkin on hyvä, rakastava ja pitkäaikainen koti, jossa kasvattia kohdellaan sen tarpeiden mukaan.

Kisatoimintaa pyrimme järjestämään myös mahdollisimman aktiivisesti itse. Suurinosa kisoista on Itä-Laakson yhteistyössä järjestämiä tai molempien tallien yhteistyötallin Bellicosen kanssa järjestämiä. Lajeina suosimme niitä tietenkin joissa omat hevoset kisaavat eli este, koulu, maastoeste ja kenttä. Myös muita lajeja voi mukaan eksyä, se ei ole mahdottomuus.

Toivoen,
Natalie V.

Päivitetty 10.12.2006:

Vähän tämä innostus taas heilahtelee, mutta ei pidä ottaa niin vakavasti.

Talliin on tullut kaksi uutta tammaa Nyome VIR ja Cailynne VOE. Lisäksi vuokralla olevat hevoset tulevat lähipäivinä takaisin. Hevosilla ei ole suuria määriä kilpailtu, mutta toivotaan, että joululomalla alkaa vähän taas into paremmin palata. :>    © Enni 2006 - - - Kopiointi ehdottomasti kielletty! - - - Suunniteltu selaimelle Mozilla Firefox ja resoluutiona 1024x768