Tallista
Talliesittely
Pohjapiirrustukset
Henkilökunta

Hevoset
Hevoset
Tarhaaminen
Kisa-aikataulu
Muistot

Yksityiset
Yksityiset
Yksityiseksi?

Toiminta
Kasvatus
Kilpailut
Muu toiminta
Ratsastusseura

Muuta
Linkkejä
Copyrights

Henkilökunta

Marjakuusen tallilla ei ole paljoakaan henkilökuntaa, mutta tallin henkilökunta on kuitenkin esitelty täällä. Jos tahdot tallille töihin itse, ota yhteyttä mailitse niin katsotaan, liikeneekö sinulle työpaikka tallilta.

Tallin omistaja Maija-Stina
Marjakuusen tallin omistaja eli minä hoidan pääsääntöisesti suurimmat hommat tallilla. Ratsastan päivittäin suurimman osan hevosista, tarhaan ne, ruokin, puhdistan karsinoita, vastailen puhelimeen asiakkaille ja niin edelleen, mitä nyt normaaliin tallinomistajan arkipäivään kuuluukaan ;)

Tallityöntekijä Anna
Anna on 19-vuotias tyttö, joka toimii Marjakuusessa talliapulaisena. Anna hoitelee samoja hommia kuin Maija-Stinakin, apuna tosin. Anna on reipas ja hänet voi nähdä tallilla melkeinpä aina kuin tallin omistajankin. Hän on myös hyvä ratsastaja ja ratsastaa päivittäin ne hevoset, joita tallin omistaja ei ehdi ratsastaa.

Kengittäjä Pekka ja eläinlääkäri Jaana
Jaana ja Pekka eivät varsinaisesti ole Marjakuusen tallilla töissä, mutta Jaana tekee säännöllisesti eläinlääkärintarkastukset hevosillemme ja hoitaa myös mahdolliset tammojen siemennykset. Myös Pekka käy kengittämässä tallin hevoset aina kun on tarpeen. Kummankin - Pekan ja Jaanan - numerot löytyvät tallihuoneesta hätätilanteita varten.